CZEKOLADA GORZKA Z KRUSZONYMI ZIARNAMI KAWY ESPRESSO BIO 100 g - MEYBONA
cukier trzcinowy nierafinowany*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, ziarna kawy espresso* (5 %), wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 52 %.
OPIS
Wyśmienita tabliczka czekolady, która łączy w sobie dobroć gorzkiej czekolady z aromatem i smakiem kawy. Połączenie kawy i czekolady to pyszna dawka energii na każdą porę dnia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2305 kJ/554 kcal
Tłuszcz: 37,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,1 g
Węglowodany: 45,7 g
w tym cukry: 42,6 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN (PSZENICA), MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), MIGDAŁY i ORZECHY LASKOWE
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej. Chronić przed ciepłem.
Słodycze i przekąski
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
1.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
-
Kraj pochodzenia:
Niemcy
-
Masa netto (g):
100
-
Producent:
MEYBONA (czekolady)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
Meybona Schokoladenfabrik Meyerkamp GmbH & Co. KG Alter Postweg 255 D-32584 Löhne Germany
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
16.30