CZEKOLADA GORZKA Z ZIARNAMI KAWY FAIR TRADE BIO 100 g - OXFAM
miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, ziarna kawy* (2,5 %), wanilia*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Masa kakaowa minimum 72 %.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2234 kJ/540 kcal
Tłuszcz: 42,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25,8 g
Węglowodany: 30,8 g
w tym cukry: 25,8 g
Białko: 8,1 g
Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) oraz ORZECHY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 12-18 ℃. Chronić przed ciepłem.
Słodycze i przekąski
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Certyfikaty inne:
Fair Trade Oxfam
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
-
Kraj pochodzenia:
Belgia
-
Masa netto (g):
100
-
Producent:
OXFAM FAIR TRADE (FT) (kawy i inne produkty FT)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
OXFAM FAIR TRADE, VERVERIJSTRAAT 15, 9000 GENT
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.40
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
18.50