CZEKOLADA GORZKA Z NADZIENIEM NUGATOWYM BIO 100 g - RAPUNZEL
czekolada deserowa* (50 %) (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia Bourbon*), nadzienie* (50 %) (cukier trzcinowy*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* (18 %), tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku*, miazga kakaowa*, emulgator: lecytyny (z SOI*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa minimum 60 %.
OPIS
Jest to połączenie idealne, które zawsze poprawi humor! Jedzenie czekolady sprzyja wytwarzaniu endorfin, dlatego poprawa humoru jest udowodniona naukowo!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2404 kJ/578 kcal
Tłuszcz: 39,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17,1 g
Węglowodany: 45,1 g
w tym cukry: 40,2 g
Błonnik: 5,7 g
Białko: 8,1 g
Sól: <0,25 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Słodycze i przekąski
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
1.50
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
-
Kraj pochodzenia:
Niemcy
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
-
Masa netto (g):
100
-
Producent:
RAPUNZEL (kremy orzechowe, ketchupy, czekolady)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
14.50
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00