BATON NUGATOWY Z KROKANTEM Z ORZECHÓW LASKOWYCH (NA NAPOJU RYŻOWYM) BIO 35 g - VIVANI
nierafinowany cukier trzcinowy*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* (23 %), tłuszcz kakaowy* (23 %), napój ryżowy w proszku*, krokant z ORZECHÓW LASKOWYCH* (8 %) (nierafinowany cukier trzcinowy*, ORZECHY LASKOWE*, syrop glukozowy z kukurydzy*, syrop karmelowy*), ekstrakt z wanilii Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Baton z białego nugatu na napoju ryżowym i z chrupiącymi kawałkami orzecha laskowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2441 kJ/586 kcal
Tłuszcz: 39 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,6 g
Węglowodany: 54,3 g
w tym cukry: 44 g
Białko: 3,6 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 15 - 18 ℃.
Słodycze i przekąski
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.80
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
-
Kraj pochodzenia:
Niemcy
-
Masa netto (g):
35
-
Producent:
VIVANI (czekolady, batony, kakao instant)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
ECOFINIA GMBH, DIEBROCKER 17, 32051 HERFORD
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
1.20