BATON Z GORZKIEJ CZEKOLADY NUGATOWEJ Z KROKANTEM Z ORZECHÓW LASKOWYCH BIO 35 g - VIVANI
surowy cukier trzcinowy*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* (22 %), miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, krokant z ORZECHÓW LASKOWYCH* (8 %) (surowy cukier trzcinowy*, syrop glukozowy z kukurydzy*, syrop karmelowy*), ekstrakt z wanilii Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ciemna czekolada nugatowa z chrupiącymi kawałkami orzecha laskowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2354 kJ/566 kcal
Tłuszcz: 38,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,2 g
Węglowodany: 45,6 g
w tym cukry: 40,2 g
Białko: 6,5 g
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 15 - 18℃.
Słodycze i przekąski
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.80
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
-
Kraj pochodzenia:
Niemcy
-
Masa netto (g):
35
-
Producent:
VIVANI (czekolady, batony, kakao instant)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
ECOFINIA GMBH, DIEBROCKER 17, 32051 HERFORD
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
1.20