Wczytuję dane...

BATON LIOFILIZOWANY TRUSKAWKOWY BEZGLUTENOWY 10 g - CELIKO (FRUPP)

Model:  27895
średnia: 0.0  ocen: 0
Ten produkt nie ma jeszcze ocen
Produkt dostępny!
4060 szt.
5,90 PLN
SKŁADNIKI
truskawki (26%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).

OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1401 kJ/334 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 63 g
w tym cukry: 41 g
Błonnik: 31 g
Białko: 2,1 g
Sól: 0,02 g

Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

Dane techniczne

  • Realizacja zamówienia::

    24 godzin

Słodycze i przekąski

  • Bez Cukru: 

    BEZ CUKRU (w składnikach)

  • BEZ GLUTENU (deklaracja): 

    BEZ GLUTENU (deklaracja)

  • BEZ GLUTENU (w składnikach): 

    BEZ GLUTENU (w składnikach)

  • Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 

    2.00

  • Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 

    90

  • Kraj pochodzenia: 

    Polska

  • Masa netto (g): 

    10

  • Producent: 

    CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków)

  • PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: 

    Celiko SA ul. Św. Antoniego 71, 61-359 Poznań

  • Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 

    5.00

  • WEGAŃSKI: 

    WEGAŃSKI

  • WEGETARIAŃSKI: 

    WEGETARIAŃSKI

  • Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 

    5.00