MĄKA Z CIECIERZYCY BEZGLUTENOWA BIO 450 g - PROBIO
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.probio (mieszanki do wypieków, mąki)
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
ekologiczna mąka z ciecierzycy.
OPIS
Nadaje się do zagęszczania, panierowania oraz przygotowania ciast, naleśników i racuchów.
Wysoka zawartość błonnika i białka.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1448 kJ/345 kcal
Tłuszcz: 6,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 42 g
w tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 17 g
Białko: 22 g
Sól: 0,03 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sezam.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25°C
Mąki i skrobie
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
-
Kraj pochodzenia:
Czechy
-
Masa netto (g):
450
-
Producent:
PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
PRO-BIO, obchodní spol. s r.o., Lipová 40, 788 32 Staré Měso
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
10.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
14.00