MĄKA Z SORGO BEZGLUTENOWA BIO 450 g - PROBIO
mąka z sorgo* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Mąka o delikatnej konsystencji idealnie nadaje się do zagęszczania, panierowania, pieczenia ciasteczek, ciast i jako dodatek do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1529 kJ/360 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 8,8 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać nasiona SEZAMU.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25˚C.
Mąki i skrobie
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
-
Kraj pochodzenia:
Czechy
-
Masa netto (g):
450
-
Producent:
PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
PRO-BIO, SPOL. S R.O.,, LIPOVA 40, 78832 STARÉ MĚSTO P. SNĚŽNÍKEM
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
10.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
19.00