KWAS CHLEBOWY TRADYCYJNY NA MIODZIE BEZGLUTENOWY BIO 330 ml - EKO NATURA
uzdatniona woda, chleb żytni* (mąka ŻYTNIA*, woda), miód nektarowy wielokwiatowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Tradycyjny słowiański kwas chlebowy z ekologicznych składników łączący 1000-letnią tradycję z biokulturą żywienia.
Napój bezalkoholowy. Produkt jest wpisany na listę produktów tradycyjnych.
Produkt pasteryzowany. Przed otwarciem wstrząsnąć.
Możliwy naturalny osad z chleba.
Zalecamy lekko schłodzic przed spożyciem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 109 kJ/26 kcal
Tłuszcz - 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g
Węglowodany - 6,4 g
w tym cukry - 3,9 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Chronić przed działaniem promieni słonecznych i przemarzaniem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Napoje
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.50
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
-
Kraj pochodzenia:
Polska
-
Producent:
EKO NATURA (kwasy chlebowe)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
EKO-NATURA S.C., KOPYŚĆ 48, 98-100 ŁASK
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.50
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
23.00