KREM RYŻOWY DO GOTOWANIA I PIECZENIA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - NATUMI
woda, ryż* 9 %, olej słonecznikowy*, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, guma gellan, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Doskonale nadaje się do gotowania i pieczenia.
Produkt UHT.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Produkt może być stosowany na zimno lub na gorąco. Wstrząsnąć przed spożyciem.
Nie nadaje się do ubijania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 390 kJ/94 kcal
Tłuszcz - 7,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 1,7 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 4,5 g
Węglowodany - 7,2 g
w tym cukry - 4,1 g
Błonnik - 0,6 g
Białko - 0,2 g
Sól - 0,11 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać 4 dni w warunkach chłodniczych.
Napoje
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
4.50
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
-
Kraj pochodzenia:
Niemcy
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
-
Producent:
NATUMI (napoje i kremy roślinne)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
NATUMI GMBH, GIERLICHSTR. 17, 53840 TROISDORF
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
4.50
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
12.00