KREM RYŻOWY DO GOTOWANIA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - THE BRIDGE
woda, ryż* (30 %), olej słonecznikowy*, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, agar, sól morska. (*składniki z rolnictwa ekologicznego)
OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wstrząsnąć przed użyciem.
Produkt UHT.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartosc energetyczna: 685 kJ/163 kcal
Tłuszcz: 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Weglowodany: 23 g
w tym cukry: 3,6 g
Białko: 2,0 g
Sól: 0,16 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3 - 4 dni.
Napoje
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
4.70
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
160
-
Kraj pochodzenia:
Włochy
-
Producent:
THE BRIDGE (napoje i desery roślinne)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
THE BRIDGE SRL Via Marcigaglia, 20 36070 San Pietro Mussolino (VI) Italy
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
4.70
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
11.70