SENGIRI DAIKON (RZODKIEW JAPOŃSKA SUSZONA) DO SUSHI 100 g - TERRASANA
suszona rzodkiew daikon
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Moczyć przez 10 minut, a następnie odcedzić. Opcjonalnie: paski krótko podsmażamy na oleju, dodajemy odsączoną wodę i gotujemy na wolnym ogniu przez 10 minut. Doprawić przyprawami japońskimi. Pyszny dodatek do sushi, zup miso i sałatek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1096 kJ / 260 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 63 g
w tym cukry: 23 g
Białko: 11 g
Sól: 0,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte w suchym, ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej (max 20°C).
Warzywa i grzyby przetworzone
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
14.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
180
-
Kraj pochodzenia:
India
-
Masa netto (g):
100
-
Producent:
TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
TERRASANA HEALTHFOOD LEIMUIDEN B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
25.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
3.00