Wczytuję dane...

PROSZEK DO PIECZENIA BEZGLUTENOWY 30 g - CELIKO

Model:  27858
średnia: 0.0  ocen: 0
Ten produkt nie ma jeszcze ocen
Produkt dostępny!
2047 szt.
2,90 PLN
SKŁADNIKI
regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana.

OPIS
Idealnie nadaje się do przygotowywania domowych ciast i wypieków.
Opakowanie na 1 kg mąki.

Przepis na babkę piaskową
Składniki:
- 150 g skrobi ziemniaczanej
- 100 g cukru
- 125 g margaryny
- 2 jaja
- 1 cukier wanilinowy Celiko
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia Celiko

Sposób przyrządzenia:
1. Margarynę rozpuścić i ostudzić do temperatury pokojowej.
2. JAJA z cukrem i cukrem wanilinowym ubić w mikserze na puszystą masę, dodać rozpuszczoną margarynę ciągle miksując.
3. Dodać stopniowo skrobię wymieszaną z proszkiem do pieczenia, miksować do uzyskania gładkiej masy.
4. Piec około 1 godziny w temperaturze 170 - 180 stopni Celsjusza. Smacznego!

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dane techniczne

  • Realizacja zamówienia::

    24 godzin

Dodatki do wypieków i deserów

  • Bez Cukru: 

    BEZ CUKRU (w składnikach)

  • BEZ GLUTENU (deklaracja): 

    BEZ GLUTENU (deklaracja)

  • BEZ GLUTENU (w składnikach): 

    BEZ GLUTENU (w składnikach)

  • Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 

    1.00

  • Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 

    90

  • Kraj pochodzenia: 

    Polska

  • Masa netto (g): 

    30

  • Producent: 

    CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków)

  • PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: 

    Celiko SA ul. Św. Antoniego 71, 61-359 Poznań

  • Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 

    10.00

  • WEGAŃSKI: 

    WEGAŃSKI

  • WEGETARIAŃSKI: 

    WEGETARIAŃSKI

  • Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 

    13.00

Polecamy