PROSZEK DO PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO 200 g - AMYLON
skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 705 kJ/166 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 41 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0,1 g
Sól: 15,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Dodatki do wypieków i deserów
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
180
-
Kraj pochodzenia:
Czechy
-
Masa netto (g):
200
-
Producent:
AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
AMYLON A.S., SVERMOVA 117, 580 36 HAVLICKUV BROD
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
21.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
25.00