MIGDAŁY W KAKAO BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 70 g - COCOA
masa kakaowa* 65 % (100 % nieprażone ziarno kakao*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wiemy jak trudno o słodycze z dobrym makro. MIGDAŁY w kakao 100 % to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To nasz ulubiony deser idealny do kuloodpornej kawy. Spróbuj!
Świetnie sprawdzają się jako ratunkową przekąska w aucie albo na dnie torebki lub plecaka.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2454 kJ/595 kcal
Tłuszcz: 53 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
Węglowodany: 5,8 g
w tym cukry: 2,4 g
Błonnik: 20 g
Białko: 14 g
Sól: 0,13 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Słodycze i przekąski
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
-
Kraj pochodzenia:
Polska
-
Masa netto (g):
70
-
Producent:
COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
Surovital M.Rendak K.szwed s.c.
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00