Wczytuję dane...

MAKARON (SEMOLINOWY TRÓJKOLOROWY) FUSILLI BIO 500 g - ALCE NERO

Model:  3953
średnia: 0.0  ocen: 0
Ten produkt nie ma jeszcze ocen
Produkt dostępny!
138 szt.
13,90 PLN
SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY durum*, mąka z PSZENICY durum* z suszonymi pomidorami* (3 %), mąka z PSZENICY durum* z suszonym szpinakiem* (2 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1470 kJ / 350 kcal
Tłuszcz - 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 71 g
w tym cukry - 2,9 g
Błonnik - 3,5 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ i gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dane techniczne

  • Realizacja zamówienia::

    24 godzin

Makarony

  • Bez Cukru: 

    BEZ CUKRU (w składnikach)

  • CERTYFIKAT BIO: 

    CERTYFIKAT BIO

  • Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 

    6.00

  • Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 

    120

  • Kraj pochodzenia: 

    Włochy

  • Kraj pochodzenia składników (słownik BP): 

    Włochy

  • Masa netto (g): 

    500

  • Producent: 

    ALCE NERO (włoskie produkty)

  • PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: 

    ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)

  • Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 

    12.00

  • WEGAŃSKI: 

    WEGAŃSKI

  • WEGETARIAŃSKI: 

    WEGETARIAŃSKI

  • Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 

    24.00