MAKARON (SEMOLINOWY) FUSILLI BIO 500 g - VITALIANA
ekologiczna semolina z PSZENICY durum 100 %.
OPIS
Źródło białka.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 8-9 minut, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1499 kJ/354 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 12 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ I gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł ciepła i światła.
Makarony
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
360
-
Kraj pochodzenia:
Włochy
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Włochy
-
Masa netto (g):
500
-
Producent:
VITALIANA
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
26.50