MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) RURKA BIO 400 g - BIO PLANET
Model:
10091
SKŁADNIKI
ekologiczna mąka ŻYTNIA razowa typ 1850
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 - 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 70 g
w tym cukry: 8,2 g
Błonnik: 12 g
Białko: 6,8 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu.
ekologiczna mąka ŻYTNIA razowa typ 1850
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 - 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 70 g
w tym cukry: 8,2 g
Błonnik: 12 g
Białko: 6,8 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu.
Polecamy