MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) RURKA BIO 400 g - BIO PLANET
ekologiczna mąka ŻYTNIA razowa typ 1850
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 - 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 70 g
w tym cukry: 8,2 g
Błonnik: 12 g
Białko: 6,8 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu.
Makarony
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.50
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
-
Kraj pochodzenia:
Polska
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Rolnictwo UE
-
Masa netto (g):
400
-
Producent:
BIO PLANET - seria INNE
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
10.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
23.00