WAFLE RYŻOWE Z MLECZNĄ CZEKOLADĄ BEZGLUTENOWE BIO 100 g - BIO ZENTRALE
czekolada mleczna* 60 % (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku*, miazga kakaowa*), wafle ryżowe* 40 % (ryż*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
W opakowaniu jest 6 sztuk wafli.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2127 kJ/508 kcal
Tłuszcz - 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 16 g
Węglowodany - 60 g
w tym cukry - 28 g
Białko - 6,9 g
Sól - 0,11 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać z dala od ciepła i wilgotności.
Pieczywo
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
4.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
30
-
Kraj pochodzenia:
Czechy
-
Masa netto (g):
100
-
Producent:
BIO ZENTRALE (produkty spożywcze)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
Bio-Zentrale Naturprodukte GmbH, Holzmühlenweg 4, D-84384 Wittibreut-Ulbering
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
19.00