CYTRYNA Z IMBIREM W SYROPIE BIO 220 g - BATOM
cytryna* (41 %), cukier trzcinowy* (40 %), woda, imbir* (1 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Idealny dodatek do napojów, deserów, słodkich dań. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 747 kJ / 176 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 43 g
w tym cukry: 40 g
Białko: 0,5 g
Sól: 0,09 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym miejscu, po otwarciu w lodówce do 5 dni
Owoce przetworzone
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
45
-
Kraj pochodzenia:
Polska
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
-
Masa netto (g):
220
-
Producent:
BATOM (oleje, soki, sole kąpielowe)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
BATOM.PL JÓZEF LEŚNIAK HURTOWNIA ZDROWEJ ŻYWNOŚCI, GENERAŁA AUGUSTA FIELDORFA-NILA 17, 31-209 KRAKÓW
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
7.70