MISO NATTO (PRZYPRAWA NA BAZIE SYROPU I PASTY Z JĘCZMIENIA I SOI) 300 g - TERRASANA
syrop (tapioka, ziemniak, batat i/lub kukurydza), JĘCZMIEŃ 29,9 %, woda, sól morska, ziarna SOI 6 %, imbir, chlorek potasu, kombu, kwas: kwas mlekowy, fermentowane koji.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Użyj 1 łyżki zamiast kostki bulionowej lub użyj jej do 200 ml zupy miso. Stosować jako bazę do sosu, marynaty lub dressingu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 935 kJ / 220 kcal
Tłuszcz: 0,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 48,7 g
w tym cukry: 19,2 g
Białko: 3,7 g
Sól: 6,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
8.40
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
-
Kraj pochodzenia:
India
-
Masa netto (g):
300
-
Producent:
TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
TERRASANA HEALTHFOOD LEIMUIDEN B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.40
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
9.20