CZEKOLADA SUROWA WIŚNIA - ACAI BIO 50 g - COCOA
ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, liofilizowana wiśnia* 2 %, liofilizowane jagody*, liofilizowane jagody acai* 1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 60 %
OPIS
Kwaskowe owoce, jak wiśnie i jagody Acai czynią ciemną czekoladę bardziej wytrawną. Odparowany nektar z kwiatów palmy kokosowej wtrąca słodką, delikatnie karmelową nutę do czekoladowo owocowej kombinacji. Tabliczka zdecydowanie dla amatorów ciemnej czekolady z dodatkowo owocowymi akcentami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2439 kJ/587 kcal
Tłuszcz: 43 g
w tym kwasy nasycone: 27 g
Węglowodany: 41 g
w tym cukry: 38 g
Błonnik: 6,0 g
Białko: 6,0 g
Sól: 0,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Słodycze i przekąski
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
1.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
-
Kraj pochodzenia:
Polska
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
-
Masa netto (g):
50
-
Producent:
COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
14.00