CZEKOLADA GORZKA 70 % BIO 40 g - COCOA
nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa minimum 70 %.
OPIS
Jest to gorzka czekolada wytworzona z surowych ziaren kakaowca, w której gorycz surowego ziarna przenika się z karmelową nutą nektaru z kwiatu palmy kokosowej. Tabliczka tej czekolady zaskakuje łagodnością, przy czym nie jest pozbawiona swojego intensywnego charakteru.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2443 kJ / 590 kcal
Tłuszcz: 45 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29 g
Węglowodany: 33 g
w tym cukry: 29 g
Błonnik: 10 g
Białko: 8,0 g
Sól: 0,2 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Słodycze i przekąski
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
1.50
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
-
Kraj pochodzenia:
Polska
-
Masa netto (g):
40
-
Producent:
COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
12.50