CZEKOLADA MIGDAŁY - MORWA BEZGLUTENOWA BIO 70 g - BENJAMISSIMO
cukier kokosowy*, miazga kakaowa*, napój kokosowy w proszku*, tłuszcz kakaowy*, prażone MIGDAŁY* (7 %), suszona morwa* (5 %), pasta MIGDAŁOWA* (3 %), emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 47 %.
OPIS
Klasyczne i nowatorskie zarazem, iście niebiańskie połączenie prażonych MIGDAŁÓW, słodkiej morwy i cukru z kwiatów kokosa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2373 kJ / 569 kcal
Tłuszcz: 39 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24 g
Węglowodany: 41 g
w tym cukry: 32 g
Białko: 8,5 g
Sól: 0,05 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY LASKOWE, PISTACJE i inne orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu, z dala od światła słonecznego.
Słodycze i przekąski
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
1.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
-
Kraj pochodzenia:
Bułgaria
-
Masa netto (g):
70
-
Producent:
BENJAMISSIMO (czekolady, migdały, orzeszki)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
Bio Benjamin OOD Iskarsko Shose Blvd. 9A, 1528 Iskar Refinery, Sofia, Bulgaria
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.20
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
16.70