CZEKOLADA GORZKA Z MANGO BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 75 g - TORRAS
substancja słodząca (maltitol), miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, liofilizowane mango (3 %), inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny, aromaty (mango i wanilia).
Masa kakaowa min. 52 %.
OPIS
Bezglutenowa czekolada gorzka z mango jest doskonała jako przekąska. Połączenie gorzkiej czekolady i słodkiego mango sprawia, że każda kostka rozpływa się w ustach.
Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1874 kJ/453 kcal
Tłuszcz: 32 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Węglowodany: 49 g
w tym cukry: 2,0 g
alkohole wielowodorotlenowe: 44 g
Błonnik: 10 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,07 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, MLEKO, SOJĘ i nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Słodycze i przekąski
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
10.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
-
Kraj pochodzenia:
Hiszpania
-
Masa netto (g):
75
-
Producent:
TORRAS (czekolady bez dodatku cukru)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
Mercatare Michał Zbyszewski Skawińska 25 lok.5 31-066 Kraków
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.50
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
15.50