CZEKOLADA GORZKA Z IMBIREM BIO 100 g - MEYBONA
cukier trzcinowy nierafinowany*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, kandyzowany imbir* (3 %) (nierafinowany cukier trzcinowy*, imbir*), imbir w proszku* (1 %), wanilia bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 52 %.
OPIS
Wyśmienita tabliczka czekolady, która łączy w sobie dobroć gorzkiej czekolady z aromatem i smakiem imbiru. Połączenie imbiru i czekolady to pyszna dawka energii na każdą porę dnia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2330 kJ/563 kcal
Tłuszcz: 37,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,3 g
Węglowodany: 48,9 g
w tym cukry: 45,2 g
Białko: 5,2 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN (PSZENICA), MLEKO, MIGDAŁY i ORZECHY LASKOWE
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej. Chronić przed ciepłem.
Słodycze i przekąski
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
1.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
-
Kraj pochodzenia:
Niemcy
-
Masa netto (g):
100
-
Producent:
MEYBONA (czekolady)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
Meybona Schokoladenfabrik Meyerkamp GmbH & Co. KG Alter Postweg 255 D-32584 Löhne Germany
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
16.30