CZEKOLADA MLECZNA Z MIGDAŁAMI BIO 100 g - RAPUNZEL
cukier trzcinowy Cristallino*, MLEKO pełne w proszku* (22 %), tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY* (18 %), masa kakaowa*, emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Masa kakaowa minimum 34 %
OPIS
Jest to połączenie idealne, które zawsze poprawi humor! Jedzenie czekolady sprzyja wytwarzaniu endorfin, dlatego poprawa humoru jest udowodniona naukowo!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2440 kJ/587 kcal
Tłuszcz - 41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 19 g
Węglowodany - 42 g
w tym cukry - 39 g
Błonnik - 3,7 g
Białko - 11 g
Sól - 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Słodycze i przekąski
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
8.50
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
-
Kraj pochodzenia:
Niemcy
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
-
Masa netto (g):
100
-
Producent:
RAPUNZEL (kremy orzechowe, ketchupy, czekolady)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
1.50