CZEKOLADA KUWERTURA Z NADZIENIEM PRALINOWYM NIRWANA BIO 100 g - RAPUNZEL
cukier trzcinowy* (cukier Rapadura* i Cristallino*), ORZECHY LASKOWE* (21 %), tłuszcz kakaowy*, miazga kakaowa*, syrop ryżowy w proszku* (7 %), kakao w proszku*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Masa kakaowa minimum 40 %.
OPIS
Jest to połączenie idealne, które zawsze poprawi humor! Jedzenie czekolady sprzyja wytwarzaniu endorfin, dlatego poprawa humoru jest udowodniona naukowo!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2389 kJ/574 kcal
Tłuszcz - 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 16 g
Węglowodany - 52 g
w tym cukry - 44 g
Błonnik - 3,9 g
Białko - 4,6 g
Sól - 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać MIGDAŁY, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Słodycze i przekąski
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
0.80
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
-
Kraj pochodzenia:
Niemcy
-
Masa netto (g):
100
-
Producent:
RAPUNZEL (kremy orzechowe, ketchupy, czekolady)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
16.00