KAKAO W PROSZKU O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI TŁUSZCZU EKSTRA CIEMNE BEZGLUTENOWE 100 g - CELIKO
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, regulator kwasowości: węglany potasu.
Zawartość tłuszczu kakaowego 10-12 %.
OPIS
CACAO NATURA ekstra ciemne doskonale nadaje się do wypieku ciast oraz świetnie sprawdza się jako dodatek do napojów i deserów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1302 kJ / 313 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 22 g
Sól: 0,08 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko, soję i ich produkty pochodne.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kakao, karob
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
3.80
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
-
Kraj pochodzenia:
Polska
-
Masa netto (g):
100
-
Producent:
CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
Celiko SA ul. Św. Antoniego 71, 61-359 Poznań
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.50
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
13.50