MARMOLADA Z RÓŻOWYCH GREJPFRUTÓW SYCYLIJSKICH BIO 360 g - AGRISICILIA
cukier trzcinowy*, różowe grejpfruty ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Znakomity dodatek do porannych tostów, rogalików czy ulubionych gofrów, naleśników, placków a nawet biszkoptu.
Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1007 kJ/238 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 59 g
w tym cukry: 59 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C i spożyć w ciągu 14 dni.
Owoce przetworzone
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.50
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
360
-
Kraj pochodzenia:
Włochy
-
Masa netto (g):
360
-
Producent:
AGRISICILIA (marmolady, krem pistacjowy)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
Fiordisicilia s.r.l, S.P. 14 N. 20 - 95032 Belpasso (CT) Italy
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
6.50
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00