MUS JAGODA BIO 200 g - BIOGOL
jagoda czarna* (Vaccinium myrtillus) (60 %), zagęszczony sok jabłkowy* (33 %), woda, substancja zagęszczająca: pektyny (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Produkt sporządzony ze 60 g owoców na 100 g wyrobu gotowego. Pasteryzowany, otrzymany przez wysmażenie owoców jagód z dodatkiem zagęszczonego soku jabłkowego. Odpowiedni dla wegan, zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 515 kJ / 123 kcal
Tłuszcz - 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g
Węglowodany - 30 g
w tym cukry - 4,5 g
Białko - 1,2 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4 °C
Owoce przetworzone
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
-
Kraj pochodzenia:
Polska
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Rolnictwo UE / spoza UE
-
Masa netto (g):
200
-
Producent:
BIOGOL (produkty śniadaniowe, przekąski bez cukru)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
GK4 FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, Wojska Polskiego 13, 72-320 Trzebiatów
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00