MARMOLADA Z MANDARYNEK SYCYLIJSKICH BIO 360 g - AGRISICILIA
cukier trzcinowy*, manadarynki ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt pasteryzowany
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1075 kJ / 253 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 57 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopnie Celsjusza i spożyć w ciągu 14 dni.
Owoce przetworzone
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
360
-
Kraj pochodzenia:
Włochy
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Włochy
-
Masa netto (g):
360
-
Producent:
AGRISICILIA (marmolady, krem pistacjowy)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
AGRISICILIA S.P.A., C.DA VIGNALE 7, 95032 BELPASSO
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
11.50