JAGODA 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
jagody*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca - pektyna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców jagód z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 584 kJ/138 kcal
Tłuszcz - 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 32 g
w tym cukry - 24 g
Białko - 0 g
Sól - 0,06 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza.
Owoce przetworzone
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.50
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
-
Kraj pochodzenia:
Polska
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Polska
-
Masa netto (g):
260
-
Producent:
SAD DANKÓW (przetwory owocowe)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
SAD DANKÓW, DANKÓW DUŻY 54, 29-100 WŁOSZCZOWA
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
6.50
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
9.50