SOS SOJOWY SHOYU ŁAGODNY BIO 250 ml - TERRASANA
woda, ziarno SOI*, PSZENICA*, sól morska, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 264 kJ / 62 kcal
Tłuszcz - 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 6,2 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0,7 g
Białko - 8,8 g
Sól - 12,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce
Sosy
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.80
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
-
Kraj pochodzenia:
Japonia
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Japonia
-
Producent:
TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.80
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
19.00