SOS WEGAŃSKI BOLOGNESE BEZGLUTENOWY BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
koncentrat pomidorowy* (65 %), paski SOJOWE*(16 %) (produkt z białka SOJOWEGO*), woda, SELER*, cukier trzcinowy*, cebula*, syrop z PSZENICY* (bezglutenowy), sól kamienna, sok z cytryny z koncentratu*, olej słonecznikowy*, sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól kamienna), czosnek*, oregano*, bazylia*, pietruszka*, pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia.
Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu.
Produkt wegański.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Podgrzać w garnku i podawać na gorąco.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 291 kJ/69 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 10 g
w tym cukry: 7,9 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 4,3 g
Sól: 1,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 6 - 8 °C i spożyć w ciągu kilku dni.
Sosy
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
-
Kraj pochodzenia:
Niemcy
-
Producent:
ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
ZWERGENWIESE NATURKOST GMBH, LANGACKER 1, D-24887 SILBERSTEDT
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
12.00