KONCENTRAT POMIDOROWY 22 % BEZGLUTENOWY BIO 130 g - ZWERGENWIESE
przecier pomidorowy* (zawartość ekstraktu 22 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Koncentrat z ekologicznych pomidorów stanowi doskonałą podstawę wszelkich sosów, zup czy pizzy.
Produkt wegański.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 292 kJ/69 kcal
Tłuszcz: 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 11 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 3,9 g
Sól: 0,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
Sosy
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
-
Kraj pochodzenia:
Niemcy
-
Masa netto (g):
130
-
Producent:
ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
ZWERGENWIESE NATURKOST GMBH, LANGACKER 1, D-24887 SILBERSTEDT
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
6.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00