KRAKERSY Z SEZAMEM I SOSEM SOJOWYM BIO 100 g - ZEMANKA
Model:
44842
X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.zemanka (ciastka)
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
SKŁADNIKI
mąka PSZENNA*, mąka z PSZENICY ORKISZ* 16 %, mąka PSZENNA pełnoziarnista*, NASIONA SEZAMU* 12 %, olej słonecznikowy wysokooleinowy*, sos SOJOWY* 2,4 % (woda, SOJA*, PSZENICA*, sól, Aspergillus oryzae), sól morska, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające: winiany potasu, węglany sodu). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1550 kJ / 372 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 39 g
w tym cukry: 0,9 g
Białko: 9,8 g
Sól: 2,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać JAJA, produkty mleczne (łącznie z laktozą), ORZECHY LASKOWE i ORZECHY włoskie.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do +25°C
mąka PSZENNA*, mąka z PSZENICY ORKISZ* 16 %, mąka PSZENNA pełnoziarnista*, NASIONA SEZAMU* 12 %, olej słonecznikowy wysokooleinowy*, sos SOJOWY* 2,4 % (woda, SOJA*, PSZENICA*, sól, Aspergillus oryzae), sól morska, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające: winiany potasu, węglany sodu). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1550 kJ / 372 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 39 g
w tym cukry: 0,9 g
Białko: 9,8 g
Sól: 2,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać JAJA, produkty mleczne (łącznie z laktozą), ORZECHY LASKOWE i ORZECHY włoskie.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do +25°C