PALUSZKI PAPRYKOWE BEZGLUTENOWE BIO 45 g - BIOPONT
skrobia* (kukurydziana*, ziemniaczana*), woda, mąka* (ryżowa*, kukurydziana*, jaglana*), olej słonecznikowy*, syrop ryżowy*, sól morska, cukier trzcinowy*, łuski babki płesznik*, błonnik bambusowy, papryka w proszku*, pomidor w proszku*, czerwona cebula w proszku*, pieprz mielony*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, suszone drożdże, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, przeciwutleniacz: ekstrakty z rozmarynu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pyszne połączenie chrupkości krakersa i intensywnego smaku papryki. Stanowią doskonałą przekąskę między posiłkami. Dzięki wygodnemu opakowaniu można je od razu postawić na stole na imprezie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1844 kJ/440 kcal
Tłuszcz - 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,3 g
Węglowodany - 62 g
w tym cukry - 7,8 g
Błonnik - 2,4 g
Białko - 1,8 g
Sól - 3,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Słodycze i przekąski
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
30
-
Kraj pochodzenia:
Węgry
-
Masa netto (g):
45
-
Producent:
BIOPONT (chrupki bezglutenowe)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
10.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
16.00