PASTA KREMOWA Z PAPRYKĄ I CHILI BEZGLUTENOWA BIO 140 g - ALLOS
olej słonecznikowy*, czerwona papryka* (15 %), woda, nasiona słonecznika*, sok cytrynowy z koncentratu*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, syrop z agawy*, cebula*, koncentrat pomidorowy*, sól morska, papryka w proszku* (1 %), oliwa z oliwek*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), cebula w proszku*, chilli w proszku* (0,5 %), ocet owocowy*, skrobia z tapioki*, biały pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Najlepiej sprawdza się do kanapek i różnego rodzaju przekąsek. Zastosowanie zależy od własnego pomysłu. Bogaty smak produktu został osiągnięty dzięki najlepszym składnikom.
Idealna do śniadania, kolacji, czy nawet jako dodatek do obiadu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1586 kJ / 384 kcal
Tłuszcz - 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,1 g
Węglowodany - 8,2 g
w tym cukry - 5,3 g
Błonnik - 2,3 g
Białko - 3,5 g
Sól - 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Pasty i przetwory - wege (nie chłodnia)
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.10
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
-
Kraj pochodzenia:
Niemcy
-
Masa netto (g):
140
-
Producent:
ALLOS (musy, musli, chałwa, syrop z agawy)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH, HOERNECKESTRASSE 39, 28217 BREMEN
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.10
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
7.40