Wczytuję dane...

MĄKA Z SORGO BEZGLUTENOWA BIO 450 g - PROBIO

Model:  11780
średnia: 0.0  ocen: 0
Ten produkt nie ma jeszcze ocen
Produkt dostępny!
2331 szt.
9,90 PLN
SKŁADNIKI
mąka z sorgo* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Mąka o delikatnej konsystencji idealnie nadaje się do zagęszczania, panierowania, pieczenia ciasteczek, ciast i jako dodatek do pieczywa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1529 kJ/360 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 8,8 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać nasiona SEZAMU.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25˚C.

Dane techniczne

  • Realizacja zamówienia::

    24 godzin

Mąki i skrobie

  • Bez Cukru: 

    BEZ CUKRU (w składnikach)

  • BEZ GLUTENU (deklaracja): 

    BEZ GLUTENU (deklaracja)

  • BEZ GLUTENU (w składnikach): 

    BEZ GLUTENU (w składnikach)

  • CERTYFIKAT BIO: 

    CERTYFIKAT BIO

  • Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 

    5.00

  • Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 

    60

  • Kraj pochodzenia: 

    Czechy

  • Masa netto (g): 

    450

  • Producent: 

    PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)

  • PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: 

    PRO-BIO, SPOL. S R.O.,, LIPOVA 40, 78832 STARÉ MĚSTO P. SNĚŽNÍKEM

  • Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 

    10.00

  • WEGAŃSKI: 

    WEGAŃSKI

  • WEGETARIAŃSKI: 

    WEGETARIAŃSKI

  • Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 

    19.00

Polecamy