GRANOLA Z GOJI BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA BIO 320 g - PAPAGRIN
kasza gryczana*, jabłko*, słonecznik*,rodzynki*, siemię lniane*, koncentrat soku jabłkowego*, suszone daktyle*, suszone pestki dyni*, suszone jagody goji* (2,2 %), cynamon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Produkt bezglutenowy. Odpowiedni dla wegan.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1970 kJ/471 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 65 g
w tym cukry: 23 g
Białko: 14 g
Sól: 0,06 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZECHY, NASIONA SEZAMU.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.
Śniadaniowe
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
-
Kraj pochodzenia:
Polska
-
Masa netto (g):
320
-
Producent:
PAPAGRIN (granole)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
PAPAGRIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ , ARMII KRAJOWEJ 2/29, 05-870 BŁONIE
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
16.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
27.00