MAKRELA FILETY W BIO SOSIE POMIDOROWYM 120 g (90 g) - PAN DO MAR
filety z MAKRELI 75 %, pomidor* 14 %, oliwa z oliwek extra virgin* 6 %, cebula*, czosnek*, sól morska. (* składnik z rolnictwa ekologicznego). 24 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.
OPIS
Filety z makreli (atlantyckiej i kolias) w sosie pomidorowym. MAKRELA atlantycka (Scomber scombrus)/MAKRELA kolias (Scomber colias) złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VIII.c), podobszar połowu: Zatoka Biskajska.
Produkt sterylizowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 592 kJ/142 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 4,3 g
w tym kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 1,4 g
Węglowodany: <2,0 g
wtym cukry: <1,0 g
Błonnik: <1,0 g
Białko: 16,3 g
Sól: 0,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni
Wędliny, ryby (nie chłodnia)
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Certyfikaty inne:
Zrównoważone rybołówstwo
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
180
-
Kraj pochodzenia:
Hiszpania
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Hiszpania
-
Masa netto (g):
120
-
Producent:
PAN DO MAR (rybołówstwo zrównoważone)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
ANTONIO PÉREZ LAFUENTE, S.A. , C/ XUNQUEIRA 3, 36620 VILANOVA DE AROUSA (PONTEVEDRA)
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
3.00