KARKÓWKA NA SOLI MORSKIEJ BIO 250 g (SŁOIK) - FARMY ROZTOCZA
mięso wieprzowe* 92 %, sól morska 1 %, regulator kwasowości: cytryniany sodu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, glukoza*, substancja konserwująca: azotyn sodu (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Konserwa wieprzowa grubo rozdrobniona sterylizowana.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 811 kJ / 195 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g
Węglowodany: 0,5 g
w tym cukry: 0,5 g
Białko: 15 g
Sól: 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Wędliny, ryby (nie chłodnia)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
-
Kraj pochodzenia:
Polska
-
Masa netto (g):
250
-
Producent:
FARMY ROZTOCZA (Z PÓŁKI, w tym weki)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
Q100 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, PRZEMYSŁOWA 12, 23-415 KSIĘŻPOL
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00