FASOLKA CZERWONA KIDNEY W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
czerwona fasola kidney*, woda, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Źródło błonnika pokarmowego i białka.
Produkt sterylizowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 425 kJ/101 kcal
Tłuszcz: 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 13,6 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 6,2 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Warzywa strączkowe
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.50
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
266
-
Kraj pochodzenia:
Chiny
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Chiny
-
Masa netto (g):
400
-
Producent:
LA BIO IDEA (makarony, strączkowe,sosy pomidorowe)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
DO-IT CONSUMER PRODUCTS BV, HERMESWEG 7, 3771 ND BARNEVELD
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.50
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00