Wczytuję dane...

MAKARON (Z BIAŁEJ KUKURYDZY) KRAJANKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g - BARTOLINI

Model:  42423
średnia: 0.0  ocen: 0
Ten produkt nie ma jeszcze ocen
Produkt dostępny!
73 szt.
13,90 PLN
SKŁADNIKI
ekologiczna mąka z białej kukurydzy 100 %.

OPIS
Makaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.
Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 6 minut, al. dente 5 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1493 kJ / 352 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 79 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 6,6 g
Sól: <0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.

Dane techniczne

  • Realizacja zamówienia::

    24 godzin

Makarony

  • Bez Cukru: 

    BEZ CUKRU (w składnikach)

  • BEZ GLUTENU (deklaracja): 

    BEZ GLUTENU (deklaracja)

  • BEZ GLUTENU (w składnikach): 

    BEZ GLUTENU (w składnikach)

  • CERTYFIKAT BIO: 

    CERTYFIKAT BIO

  • Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 

    7.00

  • Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 

    180

  • Kraj pochodzenia: 

    Polska

  • Masa netto (g): 

    250

  • Producent: 

    BARTOLINI (makarony)

  • PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: 

    P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock

  • Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 

    14.00

  • WEGAŃSKI: 

    WEGAŃSKI

  • WEGETARIAŃSKI: 

    WEGETARIAŃSKI

  • Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 

    25.00