MAKARON (KUKURYDZIANY) PENNE BEZGLUTENOWY 450 g - CIVITA
mąka kukurydziana.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron. Gotować 6 - 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1435 kJ / 338 kcal
Tłuszcz: 0,85 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 75,83 g
w tym cukry: 0,81 g
Błonnik: 3,02 g
Białko: 5,32 g
Sól: 0,05 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu
Makarony
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.50
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
-
Kraj pochodzenia:
Węgry
-
Masa netto (g):
450
-
Producent:
CIVITA (makarony)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
Agri-Corn Kft., Hungary 4275 Monostorpályi, Táncsics u. 101.
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
22.10