MAKARON (RYŻOWY RAZOWY Z LIŚĆMI BAMBUSA) CASERECCIA BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA
mąka ryżowa pełnoziarnista*, liście bambusa* 5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 13 - 14 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1527 kJ / 360 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 8,0 g
Sól: 0,06 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Makarony
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
360
-
Kraj pochodzenia:
Włochy
-
Masa netto (g):
250
-
Producent:
PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
PASTA NATURA SRL
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
30.00