Wczytuję dane...

MAKARON PROTEINOWY (Z CIECIERZYCĄ) RISONI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

Model:  42027
średnia: 0.0  ocen: 0
Ten produkt nie ma jeszcze ocen
Produkt dostępny!
76 szt.
9,90 PLN
SKŁADNIKI
50 % mąka z ciecierzycy*, mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 5 - 6 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1468 kJ / 347 kcal
Tłuszcz: 4,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 5,1 g
Białko: 15 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Dane techniczne

  • Realizacja zamówienia::

    24 godzin

Makarony

  • Bez Cukru: 

    BEZ CUKRU (w składnikach)

  • BEZ GLUTENU (deklaracja): 

    BEZ GLUTENU (deklaracja)

  • BEZ GLUTENU (w składnikach): 

    BEZ GLUTENU (w składnikach)

  • CERTYFIKAT BIO: 

    CERTYFIKAT BIO

  • Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 

    5.00

  • Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 

    360

  • Kraj pochodzenia: 

    Włochy

  • Masa netto (g): 

    250

  • Producent: 

    PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)

  • PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: 

    PASTA NATURA SRL

  • Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 

    9.00

  • WEGAŃSKI: 

    WEGAŃSKI

  • WEGETARIAŃSKI: 

    WEGETARIAŃSKI

  • Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 

    30.00