MAKARON (RYŻOWY) BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA
mąka z ryżu białego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3 minuty, odcedź makaron na sitku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz - 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 72,7 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 1,8 g
Białko - 7,3 g
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Makarony
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
-
Kraj pochodzenia:
Chiny
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
-
Masa netto (g):
250
-
Producent:
TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
10.20
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
28.00